050 546 3066 info@anuarponen.fi
Terapeutti

 

 

Minulla on yli 20 vuoden työkokemus Kelan, HUSin, ja perheneuvoloiden musiikkiterapiapalveluiden tuottajana tehden yhteistyötä lastenneurologian, lastenpsykiatrian ja nuorisopsykiatrian, perheneuvoloiden sekä kehitysvammapoliklinikan kanssa.  Olen työskennellyt myös muistisairaiden ja psykogeriatristen ikäihmisten kanssa. Olen työskennellyt vuodesta 1996 alkaen yrittäjänä ja yrittäjyyden lisäksi vuodesta 2006 lähtien HUSin nuorisopsykiatrian klinikkaryhmän musiikkiterapeuttina. Koulutukseltani olen musiikkiterapeutti, HuK, psykoterapeutti sekä työnohjaaja. Pohjakoulutukseltani olen sosiaalikasvattaja. Toimin Suomen musiikkiterapiayhdistyksen hallituksessa sekä muissa luottamustehtävissä.

Sopimukset : Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus ja Kelan kuntoutuspsykoterapia musiikkiterapiana (16-25v.).

Käytössäni olevat toimitilat (Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palvelukuvauksen mukaiset) sijaitsevat Helsingissä osoitteessa Kinaporinkatu 11, missä on käytettävissä monipuolinen musiikkiterapiavälineistö sekä fysioakustinen hoitotuoli. Hyödynnän musiikkiterapiassa iPadia sovelluksineen sekä Go Talk Now-kuvakommunikaatio-ohjelmaa ja kuvionuottimenetelmää ja sen sovelluksia. Musiikkiterapiaa toteutetaan myös lapsen päiväkodissa tai koulussa tai erityiskoulussa.

Terapiapotilaistani suurin osa on lapsia, nuoria tai nuoria aikuisia, joilla on kokonaiskehitykseen, vuorovaikutukseen ja kommunikointiin, puheen- ja kielen kehitykseen, toiminnallisiin vaikeuksiin, tunne-elämään ja tunteiden säätelyyn, itsetuntemukseen ja itseluottamukseen, myönteiseen minäkuvaan, toimintakykyyn tai psyykkisiin ongelmiin ja mielialaan (esim. ahdistus, masennus) sekä sosiaalisiin vuorovaikutustilanteisiin liittyviä vaikeuksia.

 

Ota yhteyttä

Etsitkö musiikkiterapeuttia tai työnohjaajaa? Kiinnostaako musiikkiterapia tai koulutusyhteistyö? Ota yhteyttä niin jutellaan, miten voisin olla sinulle avuksi.

4 + 1 =

Yhteystiedot

Musiikkiterapeutti Anu Arponen
Puhelin 050 546 3066
Sähköposti info[at]anuarponen.fi 

Vastaanotto pääkaupunkiseudulla ja etänä